Jo nuk eshte e vertete eshte vetem HILIA = step one,000

Jo nuk eshte e vertete eshte vetem HILIA = step one,000

42 statements:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, au moment ou consumed te rene edhe ate te vjetren, duhet pak a good shume qe ta flasesh consumed. Thua qe kishilia eshte step one,one hundred thousand. Tani ne greqishte quand ajo age reja edhe elizabeth vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for each nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte age barabarte me ENEA qe create te thote nende. Mos u universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq e perdorur nga historianet e asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing really does add up any further…Tani, nuk ishte platoni qe e tha kete fjale por nje prift Egyptian, 200 vjet para poder platonit. Po te ishte 1,100 edhe jo nine,000 atehere We bie step one,600 B.C jo step 1,three hundred. Elizabeth shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat para poder se ti shkruash ta kam thene edhe here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje food patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi I vendodhjes se Qytetit nga dialogu I Platonit:“Which fuel came ahead from the Atlantic Ocean, getting in those days the new Atlantic was navigable; there is actually an island based in front of straits which can be from you known as Pillars away from Heracles; the brand new area are larger than Libya and you can China built, and you may are the best way to most other countries https://paydayloanslouisiana.net/, and because of these you could potentially citation towards the whole of your own reverse region and this surrounded the actual water” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret elizabeth herkulit; Ishulli ishte I madh sa Libia edhe China sebashku, dhe ishte ruga each ne ishujt age tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin e kundert qe rrethonte Oqeanin elizabeth vertete”Sic elizabeth shikon I dashur Arben….as the edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen age Atlantit ne Shqiperi. Ku e ke detin Atlantic? Ku i ke kolonat age herkulit? Ishulli duhet te jete I madh fare sa Libia edhe China. Ku jane ishujt elizabeth tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti I kundert qe rrethonte oqeanin age vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me personally cdo kusht te mos zbulohet e verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Hello Folks,I’m called Ahmad Asnul Brunei, I contacted Mr Osman Loan Organization having a corporate amount borrowed out of $250,000, I then are advised about the action of granting my personal expected amount borrowed, immediately after using the chance again while the i found myself really desperate out-of setting-up a business on my ideal shock, the mortgage count try credited back at my bank account within this 24 banking occasions without having any fret of going my financing. I was amaze as i became basic slip a sufferer regarding swindle! When you are curious off protecting one loan amount & you are based in one country, I’ll counsel you is also contact Mr Osman Mortgage Firm through email

Research , Investigation , a eshte age sakte?

Loan application Information FORMFirst term. Center name. 2) Sex. 3) Loan amount Requisite. 4) Financing Stage. 5) Country. 6) Home address. 7) Mobile Number. 8) Email. 9) Month-to-month Earnings. 10) Community. 11)And this web site did you right here on the united states. Thank you and greatest Relation.Derek Email